محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در برنامه دید در شب حاضر شد ، گزیده ای از گفتگوی رضا رشیدپور با دکتر ظریف در زیر می آید:

*یکی از دیدگاه های معروف کسینجر این است که  ایران کی انتخاب می کند بین اینکه یک دولت باشد یا یک ایده؟ _من گفتم:  هر وقت امریکا این انتخاب و انجام بده._گفت:  امریکا یک کشور استثناییه!_ منم گفتم:  خوش امدید چون ایران هم یک کشور استثنایی است.

محمد جواد ظریف

*اقای حسین فریدون را مدت ها است که می شناسم. در ارامش دادن به محیط بسیار تواناست و سنگ صبور رئیس جمهور است. امیدوارم بداخلاقی ها نسبت به ایشان تمام شود.
*بعضی حرف ها را دوستان می زنند، اصلا انگار نه انگار که اخرتی هست.
*من از نحوه ی انعکاس اخبار در صداوسیما انتقاد دارم. چرا دنبال اخبار منفی هسیتد، چرا خلافش را می خواهید ثابت کنید، اوباما می گوید اگر می توانستم یک پیچ از برنامه هسته ای ایران باقی نمی گذاشتم ولی نمی توانم. خب چرا این را بزرگ نمی کنید؟ چرا عزت مردم را بزرگ نمی کنید، که اوباما میگوید نمی تواند. نمی دانم واقعا چرا صداوسیما اینگونه عمل می کند؟ باید سئوال کرد که چرا ان قسمت هایی بزرگ می شود که منفی است.
* ماجرای پرت کردن خودکار آقای کری به سمت آقای عراقچی، آنطور نبود که وزیر خارجه آمریکا بخواهد خودکارش را به طرف آقای عراقچی پرت کند. ایشان با حرارت دستشان را تکان می دادند و خودکار به یکباره از دستشان رها شد و به طرف آقای عراقچی پرتاب شد و آقای عراقچی هم متقابلا خودکار را به طرف خود آقای کری پرت کردند.

محمد جواد ظریف

* من دوستان و مشاوران رسانه ای چه در داخل کشور و چه در خارج داشتم و با مشورت با آنها تصمیم گرفتم برخی مواقع به بالکن بیایم و پیام خود را منتقل کنیم. با توجه به اینکه طرف مقابل مقابل کوبورگ تریبون نصب می کردند و صحبت می کردند، طبیعتا خوب نبود که ما هم بخواهیم تقلید کنیم. در نتیجه تصمیم گرفتیم از ابتکار بالکن استفاده کنیم و از آنجا موج رسانه ای که می خواهیم را در روند مذاکرات ایجاد نماییم.
*  احمدی نژاد علاقه ای به بنده نداشتند و من هم ارادتی به سیاستهای ایشون نداشتم. در دولت احمدی نژاد شش سال خانه نشین شدم. مرا در دوره ی قبل خائن نامیدند.
* دیدارم با اوباما کاملا اتفاقی بود و رو در روی هم قرار گرفتیم. آقای کری معرفی کرد و دست دادیم و احوالپرسی کردیم. آقای اوباما حرف تلخی به من زد و گفت امیدوارم این برخورد برای شما در داخل ایران سنگین تمام نشود. من از آن جمله واقعا رنج بردم. پاسخ دادم به هیچ وجه چون من احساس می کنم یک دیپلمات نباید نقطه ضعفی در مقابل طرف مقابل داشته باشد. هرچند به مرور زمان مشخص شد شرایط آنطور که من احساس می کردم نبوده است.

7 دیدگاه

  1. سلام
    یکی از بهترین کارهای شما بود 🙂
    ممنون

  2. حسین خلیل پور گفت:

    سلام رضا جان برنامه امروزت با عمو پورنگ و دیدم خیلی حال کردم سعی کن همیشه باشی ساغول شاد یاشا ما به بودن تو در انتن سراسری افتخار میکنیم

  3. علی گفت:

    سلام..اقای رشید پور خوشامدی من چندسال هست که منتظرم شما برنامه اجرا کنیین

  4. زهرا .م گفت:

    در اقدامی فوق العاده عجیب!!!
    کامنت های اعتراضی صدها تغذیه دان کشور در پیج اینستاگرام وزیر محترم بهداشت و درمان پاک شدند.
    کامنت های زیر عکس دوم از پیج وزیر محترم بهداشت مربوط به دو روز پیش اند، این در حالی است که در این دو روز صدها و شاید هزارها کامنت اعتراضی در خصوص مطالبات صنفی تغذیه دانامون و غصب دستاوردهای این رشته توسط پزشکان با قانون در حال تصویب مورد حمایت وزارت بهداشت درج شده بود.
    حال سوال این جاست؟!؟
    وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پاسخگوی مشکلات و مطالبات صنفی تغذیه دانان نیست؟!؟ اگر نیست دادخواهی به کجا بریم؟!؟

  5. زهرا .م گفت:

    جامعه تغذیه نسبت ب اقدامات اخیر و ایجاد طرح انجمن بالینی پزشکان ک پزشکان بدون کنکور میتوانند با تنها ۵۵ ساعت کارگاه اقدام ب رژیم درمانی کنند ب شدت مخالفت میکند این طرح ب ضرر سلامت مردم و جامعه بزرگ تغذیه بوده و متاسفانه فریاد دادخواهی ما با بی توجهی مسوولین و پاک کردن کامنت های در اینستا گرام انها رو ب رو شده ما درخواست لغو سریع این قوانین و احقاق حقوق خود و حل مشکلات صنفی ب عنوان بحش مهمی از کادر درمانی میباشیم لطفا صدایمان را ب گوش مسوولین و مردم برسانید

  6. آزاده نصرتی گفت:

    با سلام آقا رشید پور عزیز میخواستم توی برنامتون ی جواب در مورد کسانی که میگن این فضاهای مجازی برای جامعه و جونا خوب نیست بهشون بگین چرا جنبه های مثبت فضای مجازی رو نمیگن با خودشون فکر کردن تا الان چند نفر از افسرگی در اومدن بخاطر درددل کردن در دنیای مجازی چند نفر خودکشی نکردن چند نفر امیدوار به زندگیشون شدن چند نفر باهم آشنا شدن با اصولش ازدواج کردن مگه حتما باید دفتر ازدواج بیان پر کنن توی مساجد برای ازدواج دختر پسرا یا به دفاتر روانکاوی برن برای درمان ما انسانها هممون ی پا روانشناس روانکاویم بخدا توی این دنیای مجازی میبینین امر به معروف مگه حتما باید با خشونت و حضوری باشه چرا ما خودمون توی این گروها با زبون خود جونامون امر به معروف نمیکنیم بخدا ما انسانا اگه همه با قلبی پاک به هم کمک کنیم چی میشه حتما باید توی خیره ها بریم کمک مالی کنیم یا بچه از پرورشگاه برداریم بیان ببینید چند نفر توی این دنیای مجازی برای اجارشون موندن چند نفر خواهر برادر ندارن غریبن چندتا یتیم بی کس دادیم ما عادت کردیم همه چیزا روی روال جامعه پیش بریم همون چیزی که میبینیم دیگران انجام میدن من الان که رفتم توی دنیای مجازی میفهم چه چیزایی دورو برمون هست نمیبینیم درسته همه چیزای دنیای مجازی درست نیست اما میشه تحقیق کرد رفت درخونه نیازمند کمک کرد من و خانوادم الان داریم سعی میکنیم ی پسر جوان که خانوادش طلاق گرفتن و ترد شده از آغوش خانوادش برگردونیم پیش مادرش و تا الان سعی کردیم دیدگاهشون در مورد پدر و مادرش که خیلی تنفر آور بود عوض کنیم همین خواستم بگم ما آدما نیاز نیست بریم پول توی صندوقها بندازیم یا به خیره ها کمک کنیم اگه یکم چشای دلشونو آدما باز کنم دوربرشون پراز بنده هایی هست که اول به خدا توکل کردن بعد به بنده های خداشون وسلام با تشکر از برنامه خیلی خیلی آموزندتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *